Kul att måla

Det finns så mycket kul som man kan hitta på under sin fritid. Det finns ju så otroligt många olika hobbys som man kan göra. Något som jag tycker är kul att göra är att måla, att måla med oljemålning är något som är härligt. Sen så kan man ju skaffa sig ramar online för att rama in dom.


Att hitta sin hobby

Det finns så mycket att göra och et kan vara kul att pröva på olika saker för att som det är något som man tycker är kul och något som man gärna hittar på. Jag tycker att det är kul med målning men även att läsa böcker och sen att dansa. Det finns så mycket kul att hitta på och som man kan göra för att ha en stund för sig själv.
 Ja det är bra att hitta vad det är som man tycker är kul och göra saker och ting som man tycker ger något och gör att man kan koppla av.
Det skulle vara kul att pröva på att göra egna ramar så att man kan ha gjort hela tavlan själv. Från målning till ramen själv.
Ja det är ju underbart att man kan skapa sina egna saker och känna att man verkligen är kreativ det är något som är en härlig känsla att kunna få skapa saker och ting själv. Ja det är en härlig känsla. 
Men sen är inte alla intresserade av samma saker och det är väl bra att vi inte är intresserade av samma saker, det är härligt att alla är olika och har olika intressen att sysselsätta sig med.
Ja det finns ju så många olika saker som man kan hitta på och göra och det är ju kul att det är på det viset.
Jag skulle vilja ta upp målandet igen och känna att jag skapar något.